Dig.do provides summary information about websites
Discover the most popular sites
Search domain or keyword:

Thu Jun 20 07:11:32 2019

Information about: monitor.al
Popularity/access rank: Site number 67 (.al extension); 562934 (global rank)
Sponsored link

Screenshot: (enlarge)
Monitor screenshot

Monitor information:

TitleMonitor — Biznes Ekonomi Treg (view sites with similar title)
Description Revista Monitor, E Vetmja e Perjavshme Ekonomike ne Shqiperi, Ekonomi, Biznes, Finance, Menaxhim. Lajme Ekonomike nga Vendi, Rajoni, Europa dhe e gjithe Bota.
KeywordsRevista Ekonomike Monitor
Address http://www.monitor.al Add this site to your favorite list
Facebook pages/Revista-Monitor/356362296870


Sponsored link

Monitor Summary

Monitor — Biznes Ekonomi Treg. Media and Advertising. Advertisers Agency Media. Financa Personale.
Turizm. January / 12, 2013. Sign in. Emri ose emaili. Fjalkalimi. M Mbaj Mend. Keni harruar fjalkalimin?
Lexues i ri? REGJISTROHU ⇒ Financë Banka. Fiskale.
Mikrofinancë Leasing. Sigurime. Real Estate. Borxhi Publik. Buxheti. Faktoring. Politika Monetare.
Personale. Rajon. Biznes. Energji. Shëndetësi. Industriale. Media Advertising. Media.
Advertisers. Agency. Tregeti me Pakice. Transport. Telekomunikacion. Teknologji. Teknologji Informacioni.
Ekonomi. Speciale. Lindje e Mesme. Agroindustri. Bujqesi. Eksporte. Institucione Nderkombetare.
Investime. Prona. Te Ndryshme. Tregetia e Jashtme. Turizem. Bursa. Kursi. Produkte.
Bota. Europa. Te Tjera nga Bota. SHBA. Azi. Rajoni. Kosova. Menaxhim. Karriera. Edukim.
Masterat. Doktoraturat. Sipërmarrje. Profil. Rekrutim. Kërkime. Numri i Fundit >
Nga do ...Popularity Rank of monitor.al
Alexa Rank Alexa Rank Date
562934 2013-05-15
697259 2013-05-01
567949 2013-04-15
489478 2013-04-01
458260 2013-03-15
506898 2013-03-01
617793 2013-02-15
639686 2013-01-30
735297 2013-01-08
984021 2009-05-28

Access traffic rank of monitor.al (site position)

Server IP of monitor.al: 50.115.112.187
Domain extension: .al (list top sites in Albania)

Sponsored link


31 images found on monitor.al:


Sites linking from it's first page to monitor.al: (1 results found)

Links found on Monitor homepage:

External links:

monitor.al is linking to those sites:

  1. Media and Advertising
  2. Advertisers
  3. Agency
  4. Media
  5. Financa Personale
  6. Turizm
  7. Monitor
  8. Facebook
  9. RSS
  10. Keni harruar fjalkalimin?
  11. Financë
  12. Banka
  13. Fiskale
  14. Mikrofinancë
  15. Leasing
  16. Sigurime
  17. Real Estate
  18. Borxhi Publik
  19. Buxheti
  20. Faktoring
  21. Politika Monetare
  22. Rajon
  23. Biznes
  24. Energji
  25. Shëndetësi
  26. Industriale
  27. Tregeti me Pakice
  28. Transport
  29. Telekomunikacion
  30. Teknologji
  31. Teknologji Informacioni
  32. Ekonomi
  33. Speciale
  34. Lindje e Mesme
  35. Agroindustri
  36. Bujqesi
  37. Eksporte
  38. Institucione Nderkombetare
  39. Investime
  40. Prona
  41. Te Ndryshme
  42. Tregetia e Jashtme
  43. Turizem
  44. Bursa
  45. Kursi
  46. Produkte
  47. Bota
  48. Europa
  49. Te Tjera nga Bota
  50. SHBA
  51. Azi
  52. Rajoni
  53. Kosova
  54. Menaxhim
  55. Karriera
  56. Edukim
  57. Masterat
  58. Doktoraturat
  59. Sipërmarrje
  60. Profil
  61. Rekrutim
  62. Kërkime
  63. Numri i Fundit i Revistes
  64. Nga do të vijë rritja ?!
  65. ERE: 13 angazhimet e drejtorit të ri
  66. Sjellja e duhur në punë
  67. Shtypi Ekonomik i Dites
  68. Qeveria e nis vitin me borxh: Shet 27.4 miliardë lekë bono, rriten interesat
  69. Përgjumja e bankave
  70. Zhvlerësohet leku, në rritje euro dhe dollari
  71. Papunësia, në 2013 synohet të ulet nën 13%
  72. Popullariteti i Merkel në nivel të lartë rekord
  73. Zanzibar, pasaporta drejt parajsës
  74. Projektet private publike - Modeli i së ardhmes
  75. Kina, sa larg dhe afër
  76. Konkurrenca: Bashkimi i NBG me Eurobank në Greqi, pa ndikim në tregun bankar shqiptar
  77. 9 mujori: Importet e makinave trefishohen
  78. Mazda CX-5
  79. Foreign Exchange
  80. Jepet me qira, Vilë, Periferi të Tiranës
  81. Rregullore “Për përjashtimin në bllok të marrëveshjeve dhe praktikave të bashkrenduara në Sektorin e Sigurimeve”
  82. Banka e Shqipërisë
  83. INSTAT – Instituti i Statistikës
  84. AMF – Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare
  85. Fletoret Zyrtare
  86. Aktet Ligjore për Biznesin
  87. Agjencia e Prokurimit Publik
  88. Autoriteti Kombëtar i Çertifikimit Elektronik
  89. Qendra Kombëtare e Liçencimit
  90. Ministritë
  91. Institucionet Qendrore
  92. Institucione Bankare dhe Financiare në Vend
  93. Agjencia e Investimeve te Huaja
  94. Autoriteti i Konkurrences
  95. Financial Times
  96. Agjencia e Lajmeve Reuters
  97. Wall Street Journal
  98. Bloomberg
  99. Business Week
  100. The Economist
  101. Forbes  
  102. Harvard Business Review  
  103. Fortune  
  104. Studime Pasuniversitare në Amerike
  105. Bursa Ndërkombëtare dhe Ndihma Financiare
  106. Bursa Britanike për Studentët Ndërkombëtare nga Vendet në Zhvillim 2012-2013
  107. Bursa në Britaninë e Madhe
  108. Bursa Ndërkombëtare për Vendet në Zhvillim
  109. Bursa për Doktoraturë për Vendet në Zhvillim
  110. Te Fundit nga Vendi
  111. Fasoni, pritet përkeqësim, paralajmëron shkurtim të vendeve të punës
  112. Energjia: Me borxhe dhe pasiguri
  113. Financat: Pagat po jepen sipas grafikut normal
  114. Olldashi bën bilancin: Ndërtuam 525 km rrugë
  115. CEZ Group, njoftim në Financial Times për shitjen e 76% të aksioneve të CEZ Albania
  116. Forcohet leku, dobësohen ndjeshëm valutat
  117. Konkurrenca shqyrton Blerjen e City Investement Holding nga VilOil
  118. Mbi 25 mijë persona kanë hyrë në Shqipëri nga kufiri verior
  119. ERE nis punën për zgjedhjen e administratorit të energjisë
  120. SHBA-të i kërkojnë Britanisë të qëndrojë në zemër të Europës
  121. Banka Qendrore Europiane pritet të mbajë të pandryshuar normën e interesit
  122. Nevojat sociale në Evropë shtohen
  123. Telekomunikacionet kërkojnë një rrjet pan-europian
  124. Shtohet papunësia tek të rinjtë në Itali
  125. T Tjera nga Bota
  126. ShBA-të, më tërheqëset për pasuritë e paluajtshme
  127. SHBA-të, gremina fiskale u zgjidh, por shqetësimet mbeten
  128. Senati amerikan miraton marrëveshjen për të shmangur greminën fiskale
  129. Bisedimet për buxhetin amerikan ngecin, teksa ora po troket
  130. Zbehen shpresat për një marrëveshje për “greminën fiskale”
  131. Përpjekja e fundit për të shmangur “greminën fiskale”
  132. “Hezbollah” shënjestron PTK-në
  133. Trusti grumbullon 740 milionë euro
  134. Çmimet e konsumit bien me 0.6%
  135. Thaçi: 2013 vit i sukseseve për Kosovën
  136. Zgjatet afati për privatizimin e PTK-sësite visit date: 2013-01-12 15:17:48
monitor.al site information


| dig.do - home | list world top sites | top sites by category | top sites by country | blog | stats | terms of use | contact |