Dig.do - Domain information about top sites
Discover the most popular sites

Domain: tatime.gov.al

Popularity/access rank: Site number 36 (.al extension); 289380 (global rank)
Write a review about tatime.gov.al


Sponsored linkScreenshot: (enlarge)
Tatime screenshot

Tatime logo

Tatime information:

TitleKreu - Kreu (view sites with similar title)
Description Pyetje dhe sugjerime Si ta perdorni kete faqe Na Kontaktoni Fjalor tatimor
URL http://www.tatime.gov.al/gdt/default.aspx Add this site to your favorite list

Sponsored link

Tatime Summary

Kreu - Kreu. Pyetje dhe sugjerime Si ta perdorni kete faqe Na Kontaktoni Fjalor tatimor. Mirë se vini -Mik.
Kërko: në: Documents. Web. Site. Administrata Tatimore. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve.
Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve Organigrama e DPT Kontakte DPT. Degët e Tatimeve në rrethe.
Organigrama e degëve të Tatimeve. Asistenca dhe Projektet. Legjislacioni Tatimor. Legjislacioni Tatimor në fuqi Marrëveshje Tatimore.
Kombëtare Ndërkombëtare. Legjislacioni Tatimor në vite. Vendime Teknike Paisjet Fiskale.
Informacion mbi shoqerite e autorizuara. CKV-NOKI ALBANIA IVA ELEKTRONIK BNT Electronics AED DAISY & ETM.
Paisjet e Certifikuara Baza Ligjore Pyetje-Pergjigje. Memorandume. Marreveshje midis Administratave Tatimore.
Shërbimi ndaj tatimpaguesit. Të drejtat dhe detyrimet. Lajme Njoftime Publikime. Lajme Njoftime Publikime Arshiva.
Statistika. Permbledhje statistikore ne vite. Apelimet Tatimore. Procedurat e apelimit tatimor Vendimet e Drejtorise se ...Popularity Rank of tatime.gov.al
Alexa Rank Alexa Rank Date
289380 2013-05-15
298823 2013-05-01
274556 2013-04-15
275106 2013-04-01
299328 2013-03-15
264656 2013-03-01
267610 2013-02-15
286779 2013-01-30
402105 2013-01-08
360913 2012-11-17
418001 2011-12-06
461824 2011-08-13
583638 2010-06-10
669225 2009-05-28
482130 2008-12-23

Access traffic rank of tatime.gov.al (site position)

Server IP of tatime.gov.al: 80.78.67.35 (hosted by ABCOM Shpk)
Domain extension: .al (list top sites in Albania)

Sponsored link


12 images found on tatime.gov.al:

b.gif
b.gif
Logo.gif
Logo.gif
Logo_100_VJ_PAV.jpg
Logo_100_VJ_PAV.jpg
Swith to English language
en.gif
Swith to English language
welcomeMessageArrow.gif
welcomeMessageArrow.gif
loading.gif
loading.gif
b.gif
b.gif
!arrow.gif
!arrow.gif
!arrow.gif
!arrow.gif
cell_insert_prohibit.gif
cell_insert_prohibit.gif
treeView.gif
treeView.gif
ImagesFolder.gif
ImagesFolder.gif


Sites linking from it's first page to tatime.gov.al: (3 results found)

Links found on Tatime homepage:

 1. Swith to English language
 2. Pyetje dhe sugjerime
 3. Si ta perdorni kete faqe
 4. Na Kontaktoni
 5. Fjalor tatimor
 6. Administrata Tatimore
 7. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve
 8. Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve
 9. Organigrama e DPT
 10. Kontakte DPT
 11. Degët e Tatimeve në rrethe
 12. Organigrama e degëve të Tatimeve
 13. Asistenca dhe Projektet
 14. Legjislacioni Tatimor
 15. Legjislacioni Tatimor në fuqi
 16. Marrëveshje Tatimore
 17. Kombëtare
 18. Ndërkombëtare
 19. Legjislacioni Tatimor në vite
 20. Vendime Teknike
 21. Paisjet Fiskale
 22. Informacion mbi shoqerite e autorizuara
 23. CKV-NOKI ALBANIA
 24. IVA ELEKTRONIK
 25. BNT Electronics
 26. AED
 27. DAISY & ETM
 28. Paisjet e Certifikuara
 29. Baza Ligjore
 30. Pyetje-Pergjigje
 31. Memorandume
 32. Marreveshje midis Administratave Tatimore
 33. Shërbimi ndaj tatimpaguesit
 34. Të drejtat dhe detyrimet
 35. Lajme Njoftime Publikime
 36. Lajme
 37. Njoftime
 38. Publikime
 39. Arshiva
 40. Statistika
 41. Permbledhje statistikore ne vite
 42. Apelimet Tatimore
 43. Procedurat e apelimit tatimor
 44. Vendimet e Drejtorise se Apelimit Tatimor
 45. Kontakt
 46. Borxhi Tatimor
 47. Baza Ligjore
 48. Lista e Subjekteve
 49. Proçedurat e falimentimit
 50. Baza Ligjore
 51. Lista e subjekteve
 52. Avokati i Tatimpaguesve
 53. Baza Ligjore
 54. Falja e detyrimeve tatimore
 55. Baza ligjore
 56. Lista e subjekteve
 57. DRT TIRANE
 58. DRT NJTM
 59. DRT DURRES
 60. DRT KORÇE
 61. DRT FIER
 62. DRT ELBASAN
 63. DRT BERAT
 64. DRT SHKODER
 65. DRT LEZHE
 66. DRT KUKES
 67. DRT SARANDE
 68. DRT GJIROKASTER
 69. DRT DIBER
 70. DRT VLORE
 71. Informacione te tjera
 72. Lidhje
 73. Institucionet publike
 74. Administrata tatimore te vendeve te tjera
 75. Organizmat dhe Organizatat Nderkombetare Fiskale
 76. Na Kontaktoni
 77. Drejtorite Rajonale
 78. Site Map
 79. Tatimet e mia
 80. Shkarko deklaratat
 81. Modele dokumentash tatimor
 82. Sherbimi ndaj tatimpaguesit
 83. Udhëzues përdorimi
 84. Asistencë teknike
 85. Deklarimi personal
 86. Rezultatet
 87. Statistika
 88. Planet për të ardhmensite visit date: 2013-01-11 07:47:59
tatime.gov.al site information


| dig.do - home | list world top sites | top sites by category | top sites by country | blog | stats | terms of use | contact |